TT3P is cyber security partner van NBBU

29 augustus 2024

Cyber Security

Brancheorganisatie NBBU, de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt is een samenwerking aangegaan met The Trusted Third Party (TT3P), specialist in cybersecurity diensten. TT3P helpt organisaties met het optimaal inrichten van informatiebeveiliging op het vlak van techniek, beleid, organisatie en mens. Zo kan het risico op gijzeling van bedrijfssystemen, persoonsgegevens en van bedrijfsgegevens en het onrechtmatig toegang verkrijgen tot data door kwaadwillenden aanmerkelijk worden verkleind.

Patrick Jordens, CEO van TT3P, is trots op de samenwerking. “Deze sector heeft grote maatschappelijke relevantie en is onmisbaar bij de enorme vraag naar gekwalificeerd personeel in deze gespannen arbeidsmarkt. Tegelijkertijd is informatiebeveiliging in het algemeen en cybersecurity in het bijzonder vaak nog onderbelicht. Ransomware en datadiefstal vormen een hardnekkig probleem voor organisaties en intermediairs hebben veel persoonlijke data in huis. Het vertrouwen van kandidaten en opdrachtgevers in de markt is een groot goed. We zijn blij dat we daar een positieve bijdrage aan mogen leveren.”

TT3P heeft oplossingen en ondersteuning beschikbaar voor zowel grote als kleine organisaties en is goed bekend met de bedrijfsvoering van intermediairs. Een organisatie kan bijvoorbeeld kiezen voor een cybersecurity scan, de flexibele inzet van een cybersecurity specialist, een ethische hacker, of security awareness trainingen. “Cyber security bouw je op vanaf de basis en is gebaseerd op beleid. Organisaties moeten zelf regie voeren en van cyber security ‘chefsache’ maken. Daar geven de dreigingen in het huidige security landschap echt alle aanleiding voor. Wij kunnen intermediairs hier uitstekend in begeleiden.

Op de website van TT3P en ook de website van NBBU (alleen toegankelijk voor leden) staan alle details over de samenwerking vermeld. Leden genieten aantrekkelijke kortingen en hebben alle mogelijkheden om snel met hun cyber security beleid aan de slag te gaan.